27 Ocak 2010 Çarşamba

amigurumi gulu guluuuuu hindi :))


aksam harıl harıl ordum yetıstıreyım dıye :P dukkana getırdım oyle resmettım .......ben cok begendım hindımı guluuuuu guluuuuuuuuuuu :)))))))))))) ya sızzzzzzzz ???







12 yorum:

Betül dedi ki...

ayyyyyyyyy edaaaa, çok güzel olmuş, kuyruğuna bayıldım, nasıl da kabartmış,

bir tekerleme vardı hani nasıldı ? kabaramazsın kel fatma, annen güzel sen çirkin mi neydi :))ellerine sağlık hayranlıkla izliyorum seni :)

Necmiye dedi ki...

canım merhaba gene döktürmüşsun 6 aylık erkek bebek patiklerin hazır istediğin güllü babet 37 numara bana yolladığın resimdekinin (http://www.pasaj.com/urun?b=oranj-kahve-babet-patik&u=52422) aynısı hazır tek biritli istemişsin 37 numara acaba istediğin bir renk varmı yoksa bunda ttp://neco.pasaj.com/ eger burada beğendiğin varsa bunlardanda hazır var elimde birde göznurunun babetinden istemişsin 38 ve 40 numara ikiside siyah çiçekleri pembe mi olacak son sorusa 34 numara 1 adet kız için çift biritli istemişsin ya bunu yapıcam da bu akşam acaba üstü ve alt tabanı beyaz ara tabanı mı renkli istiyorsun bunda emin olamadım da beyaz cok cabuk kirlenir...ya cok sordum ama kusura bakama arkadas olunca kararsız kalıyorum resimde yükleyemiyorum fazla turkcell vından giriyorum şimdilik faturadan cekiniyorum ama hepsinin bitince sana resimlerini koyarım öyle yollarım değiştireceğin varsa değiştirirsin diye kolay gelsin

Unknown dedi ki...

CANIMIN CANISIN SEN BENİM O GÜZEL SESİNİ DUYMAK BENİ HER SEFERİNDE MUTLULUKTAN AĞLATIYOR.ALLAH RAZI OLSUN NİNEM SAĞOL VAR OL.DİŞLERİMİ ÇEKTİRMİŞTİM ŞİMDİ DE ONLARI TAKTILAR AMA KULLANMAKTA ZORLANIYORUM ÇOK AĞRI YAPIYOR CANIM İŞ YAPMAK İSTEMİYOR.BİLGİSAYARI BİLE AÇMADIM KAÇ GÜNDÜR.MERAK EDECEĞİNİ TAHMİN ETTİYDİM DE İNAN CANIM İSTEMEDİ HİÇ BİŞEY YAZMAK.YAKINDA DÖNERİM İNŞALLAH SENİ ÇOK ÇOK ÖPERİM.CANIM KIZIM BENİM.

Unknown dedi ki...

HARİKA ÖTESİ OLMUŞ BEN DE BUNU HOROZ OLARAK YAPAYIM BENİM FAREYE BABA YOK DİYORDU.

yaseminlerim.blogspot.com/ dedi ki...

Eda.cigim begenmez olurmuyum masallah nazar degmez insallah guluguluuuuuuuun cok guzel oldu ellerine saglik canim devamini bekliyorum canim iyi aksamlar dilerim sevgiler.

Pembe Tatlar dedi ki...

ayy ayyy ne cici olmuş edacığım ya:))

yaseminkale dedi ki...

süper...
çok başarılı....

bahar yorgun dedi ki...

ay pek bi havalı bu şu kuyruk kaldırışa baksana yakında seni beni beğenmez :))) ellerine sağlık harika olmauş :))

Yeşim dedi ki...

Çok şirin olmuş bu hindi :) ellerine sağlık gülüm.

Bucanni dedi ki...

Ne güzel olmuş, çok şirin. Çok beğeniyorum oyuncaklarını. bende fil yapmaya başlamıştım nedense elim gidip bitiremedim :)

paşakızı mutfakta dedi ki...

Edacım çok şirin olmuşlar.Ellerine sağlık canım..Sevgiler.

Marifetane hobi dedi ki...

CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ..ELLERİNE SAĞLIK..BENİM KIZ GÖRMESİN ANASIYLA BABASIYLA BERABER ÖRDÜRÜR ALİMALLAH:)) ÖPTÜM CANIM İYİ GECELER