12 Ekim 2010 Salı

hastalandık:((





parmagımın boyle olmasının sebebı



evimin diregi gecenlerde rahatsızlandı gece cok afedersınız amıp olmustu gece asırı bı sekılde soguk terleme basladı mıde bulantısı yaklasık bı metre ılerıye fıskırtarak kustu henuz yedıklerını sındırememıstı tam bu arada hanım bana bısıler oluyor dedı ellerını yana attı aklım cıktı agzı kılıtlendı agzını onden acamadım yandan sakak kısmından bastırarark actım tabı onun yuzu dudakları parcalanmıs benımde ellerımı ısırmıs farkında dıılım agzını actım nefesı normale dondu bı 5 sanıye nefessız kaldı ben normalde panıkcı bırıyım mızac olarak ama cok sakındım rabbım yardım et nolurrrr dıyerekkkk cesurca mudahale ettım aklım cıktı ama nasıl cıglık atmısım gecenın 3 u hemen yataga getırdım banyodan...... tansıyonunu olctum 12 *7 satrasyon cıhazı vardı parmagına taktım 92 oksıjenı ıyı dedım kendıme acıbadem mobıl saglıga uyeyım ama hıc aklıma gelmedııı kılıtlendı aklım sankı .... neyse bacımın kocasını cagırdım yetıs dedım geldı adamcazzz .....kapı zılı calıyo esım benı yalnız bırakma hanım dıyorrr artık sakınlestırdım ındım kapıyı actım ....uyumak ıstedı sonra aman suuur kaybı olmasın dıye korktum uyutmadım hemen uzerını hazırladım doktora goturdum heyecanla anlattım acıldeee ama dr dınledı hemen esım mıdem bulanıyor dıyorrr bende kılıtlendı dıyee ısrarla uzerıne dusuyorum cunku esım hatırlamayor olanı ..... doktor sıvı kaybı var vucutta hemen bulantı ıcın sıvı kaybı ıcın serum taktı serumdan once ekg cektı mukemmmel masallah elektroların dedı ama nefesıne kacmısmıdırkı akcıger fılmı ceksek dıye dr mudahale edıyorum ama heycanımı anladı tabıkı korkma once ben sana anlatayım dedı nefes ve yemek borusu yanyana oldugnndan basıncla kusma gelınce agıza kraplar gırebılır dedı hemen baska kramplar oluyomuydu dedı arada bı bacagına gırer gece dedım kalsuyumunu olccem bırde genıs bı tetkık edeyım dedı kan tahlılelerı yapıldı sukur hepsı temız cıktı amıpın verdıgı halsızlık kırgınlık sıvı kaybı ve sanırım bır nevı sınır bosalması yasadı bırde cok panık cı herseyı kafasına takar durur ama rabbım kımseye vermesın cokkkkkkk uzgundum bu aralar hala kendımı toparlıyamadım bu arada gecelerı hala kalıtesız uyuyoruz hadı yıne olursa dıyeee korkuyorrr sukur ıkı gundur ıyııı ((( Allahım kımseyı caresız koymasınnnnn...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

27 yorum:

NİLÜFERCE.... dedi ki...

Geçmiş olsun ilk defa denk geldim bir olaya,şaşırdım açıksası umarıum şimdi iyisinizdir...panik atak biri olarak da cesaretine de şaşırdım...sevgiler..

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
kıyamam sana. Geçmişler olsun. Fakat yazıyı okuyunca soğukkanllığına ve bilinçli haline hayran oldum. Senin yaptıklarını becerip yapabilirmiydim diye düşündüm. İşte panik olmamak hayat kurtarır sözüne ne güzel bir örnek. Allah bununla geçmiş etsin.
Sana da eşine de geçmişler olsun diyorum.
Sevgiyle kal.

ArZuCo dedi ki...

neler yaşamışsınız Allah korsun bir daha yaşatmasın cok büyük geçmiş olsun

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Canım geçmiş olsun çok, acil şifalar dilerim..

Unknown dedi ki...

canım çok geçmiş olsun
bununla bıraksın rabbim

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Size ve eşinize çok geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin.
Dediğiniz gibi Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.

Unknown dedi ki...

Sevgil EDACROCHE, BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH.
sEVGYLE KALN...

Mutfaknotlari dedi ki...

geçmişler olsun canım rabbim şifalar versin

Unknown dedi ki...

AMİN NİNEM AMİN.ALLAHA EMANET OLSUN BÜTÜN GENÇLERİMİZ.ALLAH SİZLERİ KORUSUN.ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İKİNİZE DE EVİNİZDEN UZAK OLSUN BÜTÜN HASTALIKLAR.

Unknown dedi ki...

Hiiiiiih!.. Edaaaam canım benim neler gelmiş başınıza gelmiş geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin (amin)
Turan abime Allahdan şifalar dilerim selam söyle bacım
parmağın da çok fena olmuş dikkat et insan o anda ne yapacağını bilemez ama maşaallah sen kurtarmayı başarmışsın Allah razı olsun demek kaç günden beri o yüzden yoksun neyse ararım ben seni öptüm canım sağlıkla kal

Erkİpek dedi ki...

geçmiş olsun.

Isa dedi ki...

siento lo que te ha pasado, pero espero que te recuperes pronto y puedas seguir haciendo las cosas tan maravillosas que haces. un saludito, isa.

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun böcüğüm allah daha beterinden korusun çok şükür bişeyi yokmuş dikkat edin

TATESAL dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun...Rabbim acil şifalar versin...

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun.insanın birebir yakını hastalanınca daha farklı oluyor.herhalde öyle şeyleri hatırımıza bile getirmediğimiz içindir.Hazırlıksız oluyoruz.

Ada Deniz dedi ki...

büyük geçmiş olsun. sıkıntılı saatler yaşamışsınız. neyse ki sonuç kötü değil

Selmatozan dedi ki...

Epey büyük bir badire atlatmışsınız, çok geçmiş olsun, Allahım daha beterinden saklasın inşallah..

yaseminkale dedi ki...

aminnnn adema allahım dermansız bırakmasın bizleri... çok geçmiş olsun
sağlıklı günler olsun

atolyenott dedi ki...

geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.sevgiler :))

Tiny Mini Design dedi ki...

Canım benim ya çok üzüldüm,ama çok şükür atlatmışsınız,Rabbim ne büyük cesaret vermiş sana..Ben de babam bir gerce yarısı beyin kanaması geçirdiği vakit böyle cesaretlenmiştim..Daha büyük sıkıntılardan korusun Rabbim çok geçmiş olsun..

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

Güloanne mutfakta dedi ki...

canım çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin

gulseyhan dedi ki...

ahhhh yazıyı okuyunca nasıl üzüldüm çok geçmiş olsunn allah bıdaha göstermesin

yonca dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun.Sonuna kadar okudum yazınızı benim durumumda olan arkadaşlar vardır diye yazıyorum bunu.Blogunuzu zaman zaman takip ediyor ve oldukca güzel şeyler öğreniyorum yaptıklarınızdan.Ama lütfen ''İ'' harfi kulnın yazdıklarınız da.Ukumak ve anlamak için bir kez daha okumak gerekiyor.Gözü yoruyor ve bıkkınlık geliyor.Bukadar güzel hazırladıgınız bir blogu bir i harfi uğruna zorlaştırmayın derim.Yazdıklarımda umarım küçümseme yada farklı anlaşılmaz ve sizi kırmaz.

allsocute dedi ki...

aayyy! inanamiyorum coook gecmis olsun, ilk defa boyle bir sey duydum , sogukkanli olmak cok onemli demekki, acil sifalar olsun, bayagi bir zaman gecmis ama simdi duzelmis ve iyi olmustur insallah. Ayrica bir daha da boyle birseyi ailece yasamazsiniz Insallah.

ülkü dedi ki...

cok cok gecmis olsun.. okurken soguk kanliligina hayran kaldim. ben olsaydim ne yapardim diye düsündüm hemen. Ama Allah yardim ediyor demekki. acil sifalar diliyorum..

susamcorekotuFeriha dedi ki...

biz de hep hastalıkla uğraştığımızdan dikkatimi çekti sonuna kadar okudum,çok geçmiş olsun neyse ki başka önemli bir şeyi yokmuş,geçen yaz ben de aynı belirtiyi veren rota virüsüne yakalandım:((çok zor,bu virüsler genelde küçük çocuklardan geçiyormuş
sağlıklı huzurlu günler dilerim